Başkan Çebi açıklattı... Şenol Beşiktaş’ta!..

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç'un bugünkü (02.02.2022)'' Başkan Çebi açıklattı... Şenol Beşiktaş’ta!..'' başlıklı yazısı.

Perşembe akşamı A Spor'daki programımda, "Medyadaki 'Şenol Güneş Beşiktaş'a geliyor' haberlerinin kaynağı bizzat Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'dir. Yakın arkadaşı Şenol'u getirmek için zemin hazırlıyor. Yarın işler iyi gitmezse 'Denenmiş ve başarılı olamamışı niye geri getirdin?' diye sorsunlar istemiyor. Zemin hazırlıyor ki, 'Taraftar istedi, getirdim' desin" dedim.. Ve de ekledim..
"Bu dediklerim kesin. Değilse Çebi çıksın 'Hıncal'ın dedikleri doğru değil. Şenol'u getirmeyi asla düşünmüyorum' desin!."
Bugün salı.. Çebi, Şenol lafını etmedi. Ne dedi?..

"Hocamız var. Memnunuz. Görevi sezon sonuna dek sürecek.."
Niye sezon sonuna dek?.
Şenol'u hem de böyle bir sezon ve takımla peşin ziyan etmemek için, bir. Sezon sonuna dek Beşiktaş hocalığı makamını Şenol'a saklamak için, iki.. Şenol'a, istediğini alıp istediğini sattığı ve kendi oluşturduğu takımla işe başlama imkânı vermek için, üç..
Peki benim bildiğimi, Allah'ın günü ve durup dururken Şenol haberi yapıp gaz veren ve ray döşeyen Beşiktaş muhabirleri bilmiyorlar mı?.
Güldürmeyin beni. Onlar sadece izin verileni ve yazdırılanları yazarlar.. Fener ve Galatasaray (Pardon Fatih Terim) muhabirleri gibi..

Yukarıda okuduğunuz yazı aslında dün bu sayfada yayınlanacaktı. Ama sayfanın koşulları izin vermeyince bugüne kaldı. İyi ki de kalmış..
Genelde yazımı bitirip yukarı çıkınca, günlük gazeteleri okurum. Salı günü öyle olmadı. Öğleden sonra başka programlar çıkınca, gazeteler akşama kaldı.
Bir baktım, Akşam gazetesinde bir manşet..
"Sezon sonunda Şenol Güneş!."
Meğer Beşiktaş'ı izleyen, yazan ve yorumlayan spor yazarları ve onlardan geleni manşet yapan müdürler de varmış..

Akşam'ın manşet haberinde imza yoktu. Bilmiyorum.. Belki de bir ajans haberini, yeniden ve yorumlayarak yazdıkları için imza koymamıştı manşete, spor müdürleri..
Ajans haberi.. Peki nerden eminim, böyle olduğuna..
Çünkü haberin kaynağı bir basın toplantısı..
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında, Teknik Direktörü Önder Karaveli ile basın toplantısı yapmış..
Haberi ve yorumunu o basın toplantısından çıkarmış Akşam..
Öteki gazetelerde, doğru dürüst o haber bile yok.. Hele "Şenol" adı hiç geçmiyor..
Ellerindeki haberi yazamıyor, benim özgür(!) ve cesur (cart kabakâğıt) spor basınım..

Aslında Akşam'ın haber analizi ve "Sezon sonunda Şenol Güneş" deyişi doğru..
Basın toplantısında, uzun zamandır ortalarda dolaşan "Şenol Güneş" sorulmaz mı?. Sorulmuş tabii.. İşte o soruya cevabı, Beşiktaş Sportif Direktörü Kazancı'nın..
"Hocamız sezon sonuna kadar görevinin başındayken aktif görüşmeler yapmamız yakışık almaz. Görüşmeleri durdurduk. Şenol Güneş çok değerli bir teknik adam. Nihai karar başkanımızındır."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar