Galatasaray’ı kurtaracak oylar!.

Düşünmek ve eyleme geçmek için fazla vakit kalmadı. Öbür gün, yani pazar saat 17.00'de Galatasaray'ın kaderi belli olacak. Ya Özbek Biraderlerin elinde kalacak. Geri kalan tüm malları da satılmış, maddi, manevi...

Düşünmek ve eyleme geçmek için fazla vakit kalmadı. Öbür gün, yani pazar saat 17.00'de Galatasaray'ın kaderi belli olacak.
Ya Özbek Biraderlerin elinde kalacak. Geri kalan tüm malları da satılmış, maddi, manevi tükenmiş, son yıllarda her dal ve kategoride ezeli rakip Fener'in şamar oğlanına dönmüş bir kulüp olarak batacak.
Ya da "Mayısta seçim yapacağım" diyerek aday olan Mustafa Cengiz kazanacak ve Ali Sami Yen'in "Lise"den doğmuş Galatasaray'ı için yaşama ve eski günlere dönme umudu doğacak..
Pazar günü yapılacak seçim budur..
Ya "Yok oluş"a ya "Umut"a oy verecek, Galatasaray Kongresi..
Dün yazdım. Kongreye gitmeyenler, gidip oy kullanmayanlar, kullanıp "Beyaz" atanlar, fiilen Dursun Özbek'e oy vermiş olacaklar ve kulübün başında 3.5 yıl daha çöreklenip "Yok etme" işini tamamlayabilmek için "Baskın seçim" düzenleyen adam ve hazır kıtalarına seçimi peşinen kazandırmış olacaklardır.
Pazar günü, "Dursun Özbek/ Mustafa Cengiz değil, kulübün kaderi oylanacaktır.
Bunu herkes böyle bilsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar