Ali’yi hatırla, yeter

Hastaneleri, fırınları, marketleri, evleri, camileri, kiliseleri, bebekleri, çocukları, engellileri, yaşlıları, kadınları, erkekleri, velhasıl insana ve hayata dair ne varsa imha eden bir işgal ordusunun Gazze'ye yönelik...

Hastaneleri, fırınları, marketleri, evleri, camileri, kiliseleri, bebekleri, çocukları, engellileri, yaşlıları, kadınları, erkekleri, velhasıl insana ve hayata dair ne varsa imha eden bir işgal ordusunun Gazze'ye yönelik soykırımını canlı yayında izliyoruz.
ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada sonuna kadar bu soykırıma destek veriyor. İşgalci İsrail hastane bombalıyor. Bu ülkelerin istihbaratları, medya kuruluşları sıraya girip İsrail'i aklıyor. İsrail'deki protestolara rağmen ülkenin büyük çoğunluğu bu soykırımı destekliyor. Soykırım destekçileri ve kolaylaştırıcıları olarak tarihe geçiyorlar.
İsrail'deki geniş halk kitlelerinin, Netanyahu'nun savaş suçlarına destek vermesini normal görebilirsiniz. Hatta bu geniş halk kitlelerinin katliama yardımcı olmasının nedenini 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı Operasyonu olarak görüyorsanız, İsrail işgal güçlerinin manipülasyonları sizi de etkilemiş demektir. Zira İsrail'in zulüm tarihi 7 Ekim'de başlamadı.
2015 yılında Gazze'den uzakta, Batı Şeria'daki Duma Köyü'nde Davebşeh ailesinin evini kundaklayan Amiram Ben-Uliel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 116 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar