Çete arıyorsan, içinizde!..

Bak, şunu da CHP yaptı' denebilecek bir eserin yok. Tamam, öyle bir derdin olmayabilir. Bünyen de müsait değildir. Orasını anladık. Yahu yapana niye çamur atıyorsun?.. O kadar heykel yapıyorsun. Ülkenin 1 milenyumluk heykel...

Bak, şunu da CHP yaptı' denebilecek bir eserin yok. Tamam, öyle bir derdin olmayabilir. Bünyen de müsait değildir. Orasını anladık.

Yahu yapana niye çamur atıyorsun?..

O kadar heykel yapıyorsun. Ülkenin 1 milenyumluk heykel ihtiyacını karşılamışsın. Seni engelleyen oldu mu?.. Heykeller üçlü beşli heykel çetesine peşkeş çekiliyor diyen de yok.

Yani bir insan kendi ülkesindeki dev yatırımlara, dünya çapındaki eserlere neden karşı çıkar?

'Geçmediğimiz köprünün parasını' diye başlayıp, dünyanın en saçma, en akla zarar, gerekçelerini uyduran ve bunu köşelerine taşıyan geri zekâlı Babıali kaşalotlarını neden kılavuz edinirsiniz?.. (Ya da tersi mi?.. Onlar mı sizi kılavuz belliyor?..)

Sen n'apacaksın diye soruyorsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar