HÜDA PAR’ın müjdesi!

Kadınlara 8 Mart müjdesi geldi: HÜDA PAR, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi, belediye seçimlerini kazanınca kadınlar erkeklerle aynı otobüse binmeyecek! Genel Başkanları ve yöneticileri açıkladı. Yalnız...

Kadınlara 8 Mart müjdesi geldi: HÜDA PAR, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi, belediye seçimlerini kazanınca kadınlar erkeklerle aynı otobüse binmeyecek! Genel Başkanları ve yöneticileri açıkladı. Yalnız kadınların bineceği otobüs seferleri koyacaklarmış.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Bir de o otobüslerin gideceği her yerde kadınlarla erkekler arasına duvarlar örmek, dikenli teller çekmek, kafesler inşa etmek, hendekler açmak gibi belediye hizmetleri gerekiyor.” diyor.

Gelin şu HÜDA PAR’ı yakından tanıyalım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 Aralık 2023 günü AKP Genel Merkezi'nde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüşmüştü. HÜDA PAR Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamış ve Cumhur İttifakı’nın ortağı olmuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan HÜDA PAR için, “Tamamıyla yerli ve milli bir yapı” demişti. HÜDA PAR, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını açıklamış ve seçimlere AKP listelerinden girmişti.

1990-2000 yılları arasında işlediği birçok cinayetle gündeme gelen Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR hakkında, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, “HÜDA PAR ile iş birliği bir gaflet ve cinayettir. HDP ile iş birliği de cinayet ve gaflettir, umarım Cumhur ittifakı yöneticileri bu gafletten dönerler.” diye konuşmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Gladyo Kraliçesi’ tarih oldu! (2) Akşener’in karakutusu 22 Nisan 2024 | 1.379 Okunma ‘Gladyo Kraliçesi’ tarih oldu (1) 21 Nisan 2024 | 903 Okunma Mihri Belli 30 Mart 2024 | 326 Okunma 68’in ilk şehidi 24 Mart 2024 | 313 Okunma Bir Türk Jakobeni: Talat Paşa 23 Mart 2024 | 1.346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar