Rus mezalimi

Dünkü yazımda Avrupa, ABD ve Avustralya'nın mezaliminden (işgal, işkence, baskı, katliam, asimilasyon…) bahsetmiştim. Bu mezalimde en büyük pay sahibinin İngilizler olduğunu da hatırlatmak isterim.Bunlar bir de utanmadan bize...

Dünkü yazımda Avrupa, ABD ve Avustralya'nın mezaliminden (işgal, işkence, baskı, katliam, asimilasyon…) bahsetmiştim. Bu mezalimde en büyük pay sahibinin İngilizler olduğunu da hatırlatmak isterim.
Bunlar bir de utanmadan bize dönüp “soykırımı tanımamızı” söylüyor, bu konuda yetkisiz kararlar alıyor, bizi ayıplamaya kalkışıyorlar. 

Peşinen kaydedeyim ki, dini, rengi, soyu sopu ne olursa olsun bir masumun haksız yere burnunun kanatılmasına bile razı olmayız; dinimiz ve onunla oluşmuş milli ahlakımız buna asla izin vermez.
Sırayı bozan birini hafifçe yerine ittiği için kendisinden kısas (misilleme) talep eden o kişiye aynı yerini açarak “gel, sen de itekle” diyen bir Peygamber'in (s.a.) ümmetiyiz. 
Bizden olanların bir kısmı doğru yoldan saparak haksız yere bir adamı yaralasa, öldürse, bir grubun hayatına kıysa bunu ümmet asla kabullenmez, tepki gösterir ve engeller.
Ermeni soykırımı meselesine daha sonra geleceğim. Ondan önce şu Ruslar ve Çinlilerin mezalimini hatırlatmak istiyorum. Bunları bütün dünya bilirken, halen de dünyanın çeşitli bölgelerinde Çin, Rusya, ABD ve Avrupa'nın plan ve destekleriyle yüzbinlerce masumun kanı akarken, milyonlarca insan yerlerinden yurtlarından ayrılıp gurbet ellerde perişan olurken bu utanmazların pişkinliği insanın kanını donduruyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Köle ve cariye meselesi 12 Mayıs 2024 | 2.612 Okunma İslâm’da kadının değeri üzerine 05 Mayıs 2024 | 538 Okunma Niçin Diyanet 28 Nisan 2024 | 2.936 Okunma Tebliğ mi temsil mi? 21 Nisan 2024 | 308 Okunma Birkaç soru ve cevap 14 Nisan 2024 | 558 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar