Kehanet değil, tahrik ve ifsat

Vaktiyle aleyhimde yazılar kaleme alan Today's Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, Diyarbakır Belediyesi'ne atanan kayyum için “Hasan Ölçer duruyorken kayyum atanan Cumali Atilla'ya şimdiden Allah rahmet eylesin!.....

Vaktiyle aleyhimde yazılar kaleme alan Today's Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, Diyarbakır Belediyesi'ne atanan kayyum için “Hasan Ölçer duruyorken kayyum atanan Cumali Atilla'ya şimdiden Allah rahmet eylesin!.. Yakınlarının başı sağolsun!.. Terör örgütü PKK affetmez” demişti.
Bu söz ne işe yarar?
Korkanı korkutur, önemli görevler için ehil insanların istihdamı bakımından adamına göre caydırıcı olabilir, terör örgütünün eylemine zemin hazırlar, hatta biraz da normalleştirir…
Aralarında bir irtibat var mıdır, yok mudur bilemem, ama birbirine yakın günlerde Pentagon görevlisi ve ABD Donanma Akademisi Öğretim Üyesi olan Michael Rubin, American Enterprise Institute'de yayımlanan makalesinde Türkiye'nin yakında kan gölüne döneceğini iddia etti.
Rubin'in yazısında yer alan iddiaya göre, “Türkiye kesinlikle kan gölüne dönecek. Asıl merak konusu bunun ne zaman gerçekleşeceği ve Erdoğan'ın Perinçek'ten daha hazırlıklı olup olmadığı” imiş.
Gülen terör örgütünü savunan şu ifadesi de irtibat ihtimalini güçlendiriyor: “Ortaya konan deliller Fetullah Gülen'in 15 Temmuz'daki darbe girişiminin arkasında olduğuna dair yeterli kanıt oluşturmuyor… FETÖ'cülerin itirafları 'zorla' alınmıştır…”
Rubin yazısında şu iddialara da yer veriyor:
“TÜRGEV aracılığıyla Erdoğan kendi dini gücünü oluşturdu, Hayrettin Karaman Erdoğan'ın favori dini lideri''.
“AK Parti Osmanlı Ocakları aracılığıyla kendi taraftarlarını silahlandırdı. 28 Şubat döneminde görevden alınan ve bu yüzden laiklikten intikam almaya ant içen emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi askeri danışman oldu, Tanrıverdi'nin başkanı olduğu SADAT Erdoğan'ın İslami Devrimci Muhafız Kuvvetleri halini almaya başladı…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İslâm’da kadının değeri üzerine 05 Mayıs 2024 | 511 Okunma Niçin Diyanet 28 Nisan 2024 | 2.921 Okunma Tebliğ mi temsil mi? 21 Nisan 2024 | 300 Okunma Birkaç soru ve cevap 14 Nisan 2024 | 554 Okunma Gösteriş ve istismar 07 Nisan 2024 | 373 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar