Kadına yazık etmeyin!

Mastürbasyon tutkusu erkek evlense de hız kesmiyor. Kadın düşlüyor ama kocası ortada yok. Çünkü erkek kendini tatmin etmekle mutlu oluyor, kadını hiçe sayıyor. Aşırıya kaçmadan mastürbasyon...

Mastürbasyon tutkusu erkek evlense de hız kesmiyor. Kadın düşlüyor ama kocası ortada yok. Çünkü erkek kendini tatmin etmekle mutlu oluyor, kadını hiçe sayıyor. Aşırıya kaçmadan mastürbasyon yapın ama gelecek yılları da hesaba katın.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki sesini çıkartmıyor

19 yaşındayım, benimki yerinden kalkmıyor, oturuyor, sesini de çıkartmıyor. İçim içime sığmıyor. Orta yolu nasıl buluruz?

CEVAP

Değerli okurum, sanki komşun veya arkadaşınla aranda anlaşmazlık varmış gibi yakınıyorsun. İşin yanlışı burada. Ona kimlik verdiğin, kendinle adeta eşdeğer tuttuğun nesne 100 gramlık et ve deriden ibaret. Tüm bağlantıları da senin ruhuna ve beynine işlenmiş. Bu nedenle kendi kimliğine hakaret eder gibisin. Sen patron yani işverensin. O emrinde ırgat!!! Ama sistematiği çok hassas. En ufak sorun düzeni bozuyor, seni boynu bükük bırakıyor. Onu kendi haline bırak, yüz göz olma, fazla oynama.

GÜNDE 10'U BULUYORUZ

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2-3 ayda bir görüşüyor, evden çıkmıyoruz. Günde 10 kez ilişkiye girmişliğimiz var. Mecalim kalmıyor, zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, büyürken anacığından ‘İbadet de kabahat de gizlidir’ sözünü hiç duymadın mı? Senin konu gizli sınıfına girer. Oysa sen davul çalıp konu komşuya ve de milyonlara bu saçmalığı duyurdun! Ne olmuş yani? Yalanı dolanı senin boynuna, aldın kızı koynuna!!! İşlem kaç dakika sürdü? Bir de bu var. Mecalin kalmıyorsa haline bakarsın, develerin geviş getirmesi gibi sen de bu olayı geveleye geveleye oyalanırsın. Bize ne? Senin sorunun, ister çiğne, ister yut!!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar