Müminlere, beş yerde hakiki bayram var...

Müslümanlar, beş yerde hakiki bayrama kavuşacaklardır. Cenab-ı Hak hepimize, bu hakiki bayramlara kavuşmamızı nasip eylesin!.. Bütün okuyucularımızın Kurban Bayramı'nı tebrik eder, dünya ve ahiret saadetine...

Müslümanlar, beş yerde hakiki bayrama kavuşacaklardır. Cenab-ı Hak hepimize, bu hakiki bayramlara kavuşmamızı nasip eylesin!..
Bütün okuyucularımızın Kurban Bayramı'nı tebrik eder, dünya ve ahiret saadetine vesile olması için Cenab-ı Hakk’a dua ve niyaz ederim. Îydiniz saîd, ömrünüz mezîd olsun!
Bayram, sevinmek demektir. Bayramlarda insanları sevindirmek de çok sevaptır. Müslümanlar, birbirini ziyaret edip hediyeleşmeli ve böylece gönüllere sürur vermelidir. Allah yanında, imandan sonra en kıymetli amel, kalplere sürur vermektir. Hadîs-i şerîflerde buyuruldu ki: (İnsanlar, kendilerine iyilik edenleri sever) ve (Hediyeleşiniz, sevişirsiniz.) Hediyenin en kıymetlisi, en faydalısı, güler yüz ve tatlı dildir. Bid’at sâhiplerinden başka herkese, dosta ve düşmana, Müslümana ve kâfire, daima güler yüz, tatlı dil göstermelidir. Kimse ile münakaşa etmemelidir. Münakaşa, dostluğu giderir, düşmanlığı arttırır.
İnsanların en üstünü olan peygamberlerin ve...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mübarek ramazan şerefli​ bir aydır... 20 Mart 2024 | 6 Okunma Masonlar ve İngilizler 31 Ocak 2024 | 19 Okunma İslâmda ilk fitneyi çıkaran Yahudi!.. 03 Ocak 2024 | 500 Okunma İngilizlerin İslam düşmanlığı 05 Ekim 2022 | 239 Okunma İslâm düşmanlarını bize kahraman olarak tanıtanlar 28 Eylül 2022 | 853 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar