Milletin kodlarıyla oynuyorlar

Son dönemde CHP’de olup bitenlere baktığımda “akıl tutulması”ndan çok daha fazlasını görüyorum.

Son dönemde CHP’de olup bitenlere baktığımda “akıl tutulması”ndan çok daha fazlasını görüyorum. Dün CHP medyasından bir gazeteci arkadaş CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Uyuşturucu kaçakçılarından, organ mafyasından da vergi alınması” yönündeki konuşmasına atıf yaparak “idrak tutulması” ifadesini kullandı.

Oysa Sayın Kılıçdaroğlu, buna benzer açıklamaları çokça yaptı, yapıyor. Elazığ depreminde girdiği çadırın üzerindeki koca ismi ve hilali gördüğü halde kameralara dönüp, “Kızılay nerede” diyen bizzat Kılıçdaroğlu’ydu mesela..!

Sayın Kılıçdaroğlu arkadaşlarının açıklamalarını da takip etmiyor olacak ki genel başkan yardımcılarının, “Medyaya el koyma”, “İşadamlarının mal varlıklarını kamulaştırma” gibi açıklamaların kendilerinden çıktığını bile yalanladı birkaç gün önce.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar