Golan’dan sonra Fırat’ın kıyılarını da isterlerse bu beka değil de nedir

Kudüs başkentleri olsun. Golan Tepeleri ilhak edilip topraklarına katılsın. Sîna’yı da Fırat’ın kıyılarını da versinler. Böylece Arzu Mevud’a ulaşsınlar. Biz de rahat edelim, onlar da... Öyle...

Kudüs başkentleri olsun. Golan Tepeleri ilhak edilip topraklarına katılsın. Sîna’yı da Fırat’ın kıyılarını da versinler. Böylece Arzu Mevud’a ulaşsınlar. Biz de rahat edelim, onlar da... Öyle mi?

Dünyanın hiç bu kadar irrasyonel yöneticilerle dolu olduğu bir dönem görmedik, okumadık. Hiç bu kadar gerçeklikten uzaklaşılarak politika üretildiğine şahit olmadık tarih kitaplarında.

Tahrif edilmiş Tevrat öğretileriyle, uydurulmuş yeni mezhepler eliyle dünyayı ve Orta Dünya’yı (Ortadoğu) kasıp kavuran bir Amerikan irrasyonel aklı ile karşı karşıyayız. Siyonist İsrail’in derin aklı Amerikan irrasyonalitesini yönetir olmuş… Hepimizi hedef tahtasına koymuş görünüyor… Yanına da küçük çıkarlar karşılığı satın aldığı Orta Dünya figüranlarını katarak.

Trump’ın Amerikan Başkanı olduğu günden bu yana İsrail’in neo-con kadrolarının, Evanjeliklerin irrasyonel hayallerini gerçekleştirmek için her gün yeni adım attığına şehit oluyoruz.

ÖNCE KUDÜS ŞİMDİ GOLAN

Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan yıllarca raflarda tutulan yasayı bir anda imzalayan Trump’ı gördük. Aynı Trump, İslam dünyasının Türkiye dışında kalanlarının sessizliği ve yedeğine aldığı Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensleri’yle şimdi yeni bir şeye yelteniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum