Kamp öncesi 3 günlük toplantı

AK Parti yerel seçim sonuçları ve genel politikaların değerlendirileceği kampa giriyor. Kızılcahamam kampı öncesinde AK Parti Medya Tanıtım Başkanlığı’nın kapsamlı hazırlık toplantısı yaptığını öğrendim. Kampta gündeme gelecek olan çalışma Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da sunulacak.

Medya Tanıtım Başkanlığı’nın yaptığı toplantı üç gün sürdü. Bazı milletvekilleri, eski vekiller, eski il başkanları, akademisyenler, gazeteciler, araştırma şirketlerinin temsilcileri katıldı. AK Parti’nin dili ve politikaları masaya yatırıldı. Bir kaynağımın ifadesi ile “Herkes eteğindeki taşları döktü, kapsamlı özeleştiri yapıldı...”
Üç gün boyunca süren toplantıda konuşulanlar dikkat çekici. Yapılan tespitleri ve eleştirileri alt alta sıralamakta fayda var.

Yeni bir dil lazım.

AK Parti geçmişte daha çok halktan ve özgürlükten yanaydı. Bu politikasından uzaklaştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk’ten Meclis’e çocuklara, siyasilere dikkat çeken öğütler 23 Nisan 2024 | 72 Okunma Sonradan söylenebilen ‘kontrollü krizin’ yaygın savaşa dönme ihtimali 16 Nisan 2024 | 238 Okunma Erdoğan’ın yeni yol haritası arası 05 Nisan 2024 | 656 Okunma Seçime giderken... 29 Mart 2024 | 408 Okunma O saldırganlar Moskova’dan Türkiye’ye gelmişler 26 Mart 2024 | 573 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar