Kilo vermeyi sağlayan bir vitamın yok

Fazla kilolar birçok kişinin mücadele ettiği bir sorun. Çoğu zaman sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktiviteyle kontrol altına alınabilse de hep daha kolay bir yol aranır. Bu arayış da yanlış...

Fazla kilolar birçok kişinin mücadele ettiği bir sorun. Çoğu zaman sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktiviteyle kontrol altına alınabilse de hep daha kolay bir yol aranır. Bu arayış da yanlış yönelimlere neden olabilir.
Vitamin takviyelerinin kilo vermeye yardımcı olduğuna dair birçok tavsiyeyle karşılaşmanız mümkün. Şirketler, vitamin takviyelerini 'kilo vermeye yardımcı' diyerek satabilir. Ancak zayıflamanın kanıtlanmış tek yolu, doğru bir diyet planı uygulamaktır.



DESTEKLEYEN HİÇBİR KANIT YOK
Vitamin aldıktan sonra kilo vermek mümkün olsa da bu durum önemli bir mikro besin eksikliğinden dolayı vücudun iyi çalışamaması gibi belirli koşullar altında geçerlidir.
Mineral veya vitamin takviyelerinin kilo vermeye yardımcı olduğunu destekleyecek hiçbir araştırma kanıtı olmasa da sözde kilo verme vitaminlerinin içeriğine bazı besinler eklenerek satılmaya çalışılıyor.
İnsan vücudunda en büyük besin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ramazanda yaşadığınız mide problemlerini düzeltmek elinizde 07 Nisan 2023 | 185 Okunma Yedikleriniz bağışıklığınız üzerinde söz sahibi 04 Nisan 2023 | 155 Okunma Yaşlı ve hastalara oruç için tavsiyeler 31 Mart 2023 | 142 Okunma Ramazanda tatlı olarak balı tercih edin 28 Mart 2023 | 172 Okunma Siz oruç tutarken vücudunuz kendini iyileştiriyor 24 Mart 2023 | 337 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar