CHP'ye format atılmalı

Hamdolsun, tarihi seçimler hatasız kazasız tamamlandı. Seçimlerden, Türkiye'nin 1. Başkanı olarak çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Rabbim, her zaman Kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim, kendisine...

Hamdolsun, tarihi seçimler hatasız kazasız tamamlandı. Seçimlerden, Türkiye'nin 1. Başkanı olarak çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Rabbim, her zaman Kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim, kendisine memlekete daha büyük hizmetler yapmayı nasip etsin.

24 Haziran seçimleri gösterdi ki sonucu cazgırlar değil, sessiz çoğunluk belirler. Neymiş efendim, şu söz tt olmuşmuş. Neymiş efendim, şu adayın katıldığı programlar reyting rekorları kırmışmış.

Geçiniz bunları... Bunlar hiçbir zaman seçimlerin sonucunu etkilemez. Hem ben size demedim mi bunlar “denesiz harmandır” diye... Bu işler ancak, adayların taraftarlarını gazlamaya yarar.

Tabii CHP gibi gazı fazla verirseniz, aha da böyle ters tepki yapar. Neymiş, değişime az kalmışmış. Neyi değiştiriyorsunuz siz kardeşim? Gömlek mi değiştiriyorsunuz? İktidar süresinde ülkemizde büyük değişimlere imza atan bir Lideri, değiştirmek o kadar kolay mı?

Ülkesi ve milleti için, gecesini gündüzüne katan bir Lideri değiştirmek o kadar kolay mı? Eğer ortada bir değişim varsa, o da ülkenin ana muhalefet partisinde olmalıdır.

Evet, artık CHP'ye format atılmalıdır. Bak buraya yazıyorum, siz partinizi tepeden tırnağa değiştirmezseniz, sittin sene iktidar olamazsınız. Vallahi de olamazsınız, billahi de olamazsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar