Seçimi cazgırlar belirlemeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin gurup toplantısında ''Şayet milletimiz bir gün tamam derse, ancak biz o zaman kenara çekiliriz'' dedi. Bu söze kronik Erdoğan düşmanları mal bulmuş mağribiler gibi hemen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin gurup toplantısında ''Şayet milletimiz bir gün tamam derse, ancak biz o zaman kenara çekiliriz'' dedi. Bu söze kronik Erdoğan düşmanları mal bulmuş mağribiler gibi hemen atladılar.

Hiç vakit kaybetmeden de, sosyal medya üzerinden bir algı operasyonuna başladılar. Kronik Erdoğan düşmanlarının morali bozulacak ama... Bu ülkede iktidarlar sosyal medyayla değil, sandıkla değişir.

Bir de, seçimi cazgırlar değil, sessiz çoğunluk belirler. Sessiz çoğunluğun Erdoğan hakkındaki düşüncesini, Mısır'daki sağır sultan hem duymuş, hem öğrenmiştir. Eğer ülkemizde öğrenemeyenler varsa, onlar da 2002'den bu yana yapılan seçimlerin sonuçlarına bakıversinler.

Dostlar, son üç beş seçimdir memleketimizde şöyle bir manzara yaşanıyor: Bazıları seçimlere gidilirken, Erdoğan'ın seçimi kaybedeceği algısını oluşturmaya çalışıyor. Her defasında sandıklar açıldığında, bu algı patlıyor.

İnanın patlamaktan algı usandı. Ama kronik Erdoğan düşmanları usanmadılar. Biz kaç defa, sandıklar açıldığında bunların suratlarının düştüğünü gördük. Biz kaç defa, bunların girdiği iddiaları kaybettiklerine şahit olduk.

Yazıyı noktalarken, tekrar hatırlatıyorum. Bu ülkede seçimi cazgırlar değil, sessiz çoğunluk belirler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar