Soğan gibi bir kalp

Meral Akşener, “Kalbimi açarak söylüyorum.” diyor ve arkasından sıralıyor… “Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yaparım demeyecektim, hata ettim, dilim dolandı… Biz asla HDP ile yan yana gelmeyiz… Biz...

Meral Akşener, “Kalbimi açarak söylüyorum.” diyor ve arkasından sıralıyor… “Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yaparım demeyecektim, hata ettim, dilim dolandı… Biz asla HDP ile yan yana gelmeyiz… Biz PKK’ya terör örgütü diyemeyen birilerini asla desteklemeyiz.”

İyi de adayınız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hali ortada. HDP ile pazarlıkları çoktan bağladılar, yollarına bakıyorlar. Sadece terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş değil, dağdaki arkadaşları da sabah akşam sizin ittifaka destek açıklaması yapıyor.

Yani, dört yanınız tam olarak bu tarif ettiğiniz tiplerle dolu. Yan yana durmak istemiyorsanız eğer, şu an bulunduğunuz yeri değiştirmeniz lazım!

Meral Hanım’a “ikiyüzlü, riyakar, yalancı” demeye dilimiz varmaz. Muhtemelen bu pozisyonunu seçerken de açık kalpliydi. Teröristi kahvaltıya çağırırken de gayet yürekten konuşuyordu, şehitlerin anasına bacısına sinkaf eden “şeref madalyası” Lütfü’yü savunurken de… Hatta o yan yana gelmem dediği HDP ile ortak Anayasa çalışması yaparken de kalbinde bir sıkılma, daralma emaresi yoktu.

Ne diyor İYİ Parti’nin eski vekili, Akşener’in eski yardımcısı İsmail Ok? “Meral Hanım’ı Ülkücüler HDP’ye tepki gösterir diye uyardığımda, ‘Belediyelerden iş almak için sineye çekerler.’ diye cevapladı…”. Demek ki o sıralarda da kalbinin başka bir bölümü açıkmış!

Ah işte ne yaparsınız, bazı kalpler soğan gibidir. Kat kat, açıldıkça açılır. Asıl niyeti, en içteki “cücüğe” ulaşıncaya kadar bilemezsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP iktidarı için darbe planı 17 Mayıs 2024 | 2.925 Okunma Bir tuhaf darbe teşebbüsü! 15 Mayıs 2024 | 5.425 Okunma CHP övgüleri kabak tadı verdi 13 Mayıs 2024 | 2.056 Okunma Soylu için yapmamıştık, bari Filistin için yapalım 10 Mayıs 2024 | 2.387 Okunma Sinan Ateş cinayetinde tuhaf gelişmeler 08 Mayıs 2024 | 5.479 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar