Kanlı ay tutulması 2018 etkileri hangi burç neler yaşayacak?

Bugün Ay, Kova burcunun 4'ncü derecesinde ve saat 23:19'da bir Dolunay, aynı zamanda güçlü bir Tam Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Ay, Mars ile kavuşum halinde olacağı için Ay Mars'ın kızıl rengini...

Bugün Ay, Kova burcunun 4'ncü derecesinde ve saat 23:19'da bir Dolunay, aynı zamanda güçlü bir Tam Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Ay, Mars ile kavuşum halinde olacağı için Ay Mars'ın kızıl rengini alacak. Bu yüzden Kanlı Ay Tutulması deniyor. Ay Tutulması, aynı zamanda bir Dolunay aslında, yani Ay Güneş karşıtlığının yaşandığı, Mars'ın etkilerinin  dünyaya  daha fazla yansıdığı bir tutulma. Dolayısıyla etkisi sıcak ve ateşli…

Mars demek kavga demek, cesaret demek, çatışma demek, ve bu kızgın Mars, şaşırtıcı şok edici olaylar çıkarabilen Uranüs'ten kare açı alıyor, yani beklenmedik yangınlar, kavgalar, asi çıkışlar, ayaklanmalar, toplumsal isyanlar ve doğal afetlerle bizlere biraz sıkıntı yaşatmak istiyor. Aslan burcundaki Güneş’e karşı kafa tutuyor.

Bu Ay Tutulması'nın etkileri bir hayli uzun sürecek, kadersel dönüşümlere ve özellikle önümüzdeki altı ay, etkisini sürdürebilecek etkilere sahip. Önemli olayları başlatacağı gibi , önemli nedenleri gün yüzüne çıkaracak, Merkür’ün Retro hareketi altında. Kova burcunun yöneticisi olan Satürn'nde Retro olması, hatalarımızı önümüze sermek için daha fazla çaba sarf edecek kısıtlamalara ve uzamalara neden olabilecek, aslında kendi yaptığımız hatalarla yüzleşmeye başlayacağız.

Toplumsal olaylarla ilgili önemli krizler yaşanabilecek, çatışmalar çıkarabilecek, yangınlara sebep olabilecek, liderle ilgili önemli krizlere neden olabilecek, veya liderlerle ilgili şok edici gelişmeler yaşatabilecek bir tutulma. Sanat camiasından da önemli kişilerle ilgili  olaylar,  bu dönem çok yankılanabilir. Hava yolculukları, ile ilgili sorunlar , yangınlar, elektronik aletlere bağlı kazalar, patlamalar, ani ölümler yaşanabilir. Tabii maddi krizlerle de baş etmek durumunda kalabiliriz.

Kişisel olarak tutulma hangi evimizde gerçekleşiyor ise konularla ilgili önemli değişim ve netleşme yaşayabileceğiz.  Bu dönemde sinirler gergin olacaktır. Sakin ve sabırlı olmakta fayda görüyorum. Özellikle ikili ilişkilerde kopmalar, ani bitişler, veya yalan yanlış konular var ise onların ortaya dökülmesine neden olabilecektir. Gerçek sevgilerse bu işten ödülünü daha fazla alacaktır. Maddi konularla ilgili önlem alanlar, bu ayları rahat atlatacaktır.

Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, tutulma sizleri arkadaşlar, gruplar ve sosyal çevrenizle ilgili olaylarla  ilgili etkileyecek. Arkadaşlarınızla ilgili konular hayatınızda netleşeceği gibi, onların hayatındaki meselelerde sizleri oldukça etkileyecek, çocuklarınız ve onların hayatı ile ilgili önemli değişim ve dönüşüm enerjisi yaşayabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
7 Kasım Çarşamba 2018 günlük burç yorumları Akrep burcu Yeni Ay'a geçiyor! 07 Kasım 2018 | 164 Okunma 5 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları 2018 Ay terazi burcunda keyfiniz kaçabilir! 05 Kasım 2018 | 189 Okunma 2 Kasım Cuma günlük burç yorumları 2018 Ay Aslan burcunda güne pozitif başlayın! 02 Kasım 2018 | 223 Okunma 30 Ekim 2018 günlük burç yorumları duygusal ve ailevi duygular ön planda! 30 Ekim 2018 | 141 Okunma 29 Ekim Pazartesi 2018 günlük burç yorumları milli coşkular yaşanacak! 29 Ekim 2018 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar