Seçim dışı yöntem!

Bu alçakların alçaklıklarının ölçüsü dün yoktu, bugün de yoktur, yarın da olmayacaktır. İran’da olduğu gibi, bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler. Biden koltuğa oturuncaya kadar hava hep dumanlı olacak!

Kurt dumanlı havayı sever.

ABD’de başkanlık seçim yapıldı. Seçimlerden önce, Türkiye için hiç de iyi rüya görmeyen ve bunu pervasızca dillendiren Biden’ın başkanlığı kesinleşmiş gibi.

Biden, sıradan veya günün politikacısı değil; kırk yıllık siyasetçi derler ya, o cinsten biri. Önceki dönemde de Obama’nın başkan yardımcılığını yapmıştı.

Obama, Afrika kökenli bir siyahi idi ve bu ABD tarihinde bir ilkti. Demokratlar onu tesadüfen getirmediler; onun gelişiyle hem içerinin, hem dışarısının gazı alındı, ayrıca bir taşla onlarca kuş vuruldu.

Bir siyahi başkanın gelişiyle tüm dünyaya umut pompalandı lakin o saman altından su yürüten ve tek kelime ile kaos üreten politikalarıyla tüm dünyayı sükût-u hayale uğrattı.

İşte Biden, ABD’nin dünya üzerinde oluşturduğu tüm bu karışıklıkların baş mimarıdır.

Biden’ı başkanlık koltuğuna oturtanlar, ABD’nin her taşın altında olmasını isteyen güçlerdir. Bunlar belli ki ABD’yi dışa açacak ve yeniden eski şahin politikalarına döndürecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 51 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 192 Okunma Seçim analizi -7- 29 Nisan 2024 | 341 Okunma Seçim analizi -6- 27 Nisan 2024 | 75 Okunma Seçim analizi -5- 24 Nisan 2024 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar