Düşmanlıkta yarışıyorlar!

Mızrak çuvala sığmıyor; Almanya seçimlere giderken Türk ve Türkiye düşmanlığına sahne olmayı sürdürüyor. Alman liderler, önceleri bu durumu gizliyor ve hatta inkâr ediyorlardı ama...

Mızrak çuvala sığmıyor; Almanya seçimlere giderken Türk ve Türkiye düşmanlığına sahne olmayı sürdürüyor. Alman liderler, önceleri bu durumu gizliyor ve hatta inkâr ediyorlardı ama öncelikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, bu tavırlarını aleni olarak sergiliyorlar.

Seçimler öncesi düzenlenen Merkel-Schulz düellosuna Türkiye düşmanlığı damgasını vurdu. Her iki lider de seçimleri kazanıp başbakan oldukları takdirde, Türkiye ile AB arasındaki müzakereleri sonlandırmayı talep edeceklerini söylediler ve hatta daha da ileri giderek, Türkiye düşmanlığı açıklamalarına seyahat yasağını bile eklediler.

Türkiye insanlık yapıp, mültecileri kendi topraklarında barındırıp Avrupa’ya göndermezken, onlar, Türklere karşı seyahat yasağını konuşuyorlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -4- 13 Mayıs 2024 | 14 Okunma Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 62 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 67 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 162 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar