Türkiye’nin ulusal güvenliği

PKK'nın hain saldırısıyla Şemdinli'de şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. PKK terör örgütü kanlı eylemlerini...


PKK'nın hain saldırısıyla Şemdinli'de şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

PKK terör örgütü kanlı eylemlerini sürdürüyor.

İki gün önce Ankara’da yakalanan ve kendilerini patlatan iki PKK’lı da, başkenti kana bulama planıyla gelmişlerdi.

PKK kaybettiği şehir savaşlarından sonra kentlerde ve kırsal kesimde terör eylemlerine yöneldi. Son bir yıllık operasyonlarla ağır kayıplar veren terör örgütü, canlı bomba ve bombalı araç yöntemleriyle içeride kaos yaratmaya, Türk güvenlik güçlerini ülke içinde meşgul etmeye, böylece Fırat Kalkanı’nı da olumsuz etkilemeye çalışıyor.

PKK-PYD, kuzeyden ve güneyden koridor açma projesini Fırat Kalkanı operasyonuyla kesen Türkiye’ye karşı hem içeride hem de Kuzey Suriye ve Kuzey Irak’ta her fırsatta saldırmaya çalışıyor.

ABD’nin verdiği askeri ve siyasi desteği de bu yönde kullanıyor.

DEAŞ (IŞİD) da PKK gibi var gücüyle Türkiye’ye hem ülke içinde, hem Suriye’de, hem Irak’ta saldırılarını sürdürüyor. İki terör örgütü aynı anda saldırıyor.

Henüz 15 Temmuz’da kanlı bir darbe girişimiyle Türkiye’yi ele geçirmeye çalışmış olan FETÖ’nün de fırsat kolladığı biliniyor.

Üç terör örgütü tarafından aynı anda terör saldırısı altında olan bir başka ülke yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 1.109 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 120 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.182 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 227 Okunma Yeni Anayasa Hazırlığı 17 Nisan 2024 | 513 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar