Kaybetme Korkusu

Seçimlere iki hafta kala miting medyalarından yansıyan görüntüler oy desteği vemoral açısından üstünlüğün muhalefette olduğunu gösteriyor.Ramazan ayının ve bayramın geçmesinden sonra...

Seçimlere iki hafta kala miting medyalarından yansıyan görüntüler oy desteği ve
moral açısından üstünlüğün muhalefette olduğunu gösteriyor.

Ramazan ayının ve bayramın geçmesinden sonra siyasi partiler meydan mitinglerini sıklaştırdılar. Bir günde birkaç ilde mitingler düzenleniyor.

Millet İttifakı’nın otak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerine heyecanlı, coşkulu, dinamik, büyük kitleler katılıyor. Bu meydanlarda değişim rüzgarı güçlü esiyor.

Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde bu heyecan her bölgede kendini gösterdi. Karadeniz, Orta Anadolu, Trakya, Ege, Akdeniz, Güneydoğu illerinde Kılıçdaroğlu’na ilgi büyüktü.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in seçim bürosu açma törenleri bile kendiliğinden büyüyen mitinglere dönüşüyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da Kılıçdaroğlu’yla birlikte ve tek başlarına düzenledikleri mitinglerdeki ilgi, heyecan çok büyüktü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İYİ Parti'de Değişim Olur mu? 29 Nisan 2024 | 736 Okunma Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 1.111 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 122 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.182 Okunma CHP Örnek Olmalı 19 Nisan 2024 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar