Uyarıyorum: Zamlar yağmaya başladı diye tepki verenler bilsin: Bunlar daha iyi günlerimiz…

İnternette yayın yapmanın yazan açısından olumlu bir özelliği var: Yazınızı kaç kişinin okuduğunu anında öğrenebiliyorsunuz. Hatta herhangi bir anda Türkiye’nin hangi ilinden ve dünyanın...

İnternette yayın yapmanın yazan açısından olumlu bir özelliği var: Yazınızı kaç kişinin okuduğunu anında öğrenebiliyorsunuz. Hatta herhangi bir anda Türkiye’nin hangi ilinden ve dünyanın hangi ülkesinden yazıyı okuyan var, bunun bilgisi de elinizin altında.

Ekonomi konulu yazılara fazla rağbet yok, bunu o sayede biliyorum.

Rağbet yok ama hayatımızın şu sıralar en önemli meşgalesi de ekonomi. Cebimize giren para ile cebimizden çıkan para arasındaki denge bozuldu ve denge her gün biraz daha bozulmaya devam ediyor. Her yerde ve her evde bu konu öncelikli olarak konuşuluyor, ancak ne hikmetse konuya ilişkin yazılar fazla okunmuyor.

Ben her gün yazan biri değil de yalnızca bir okur olsam, işte apaçık yazıyorum, güvendiğim yazarların ekonomiye dair görüşlerini merak eder ve yazılarını mutlaka okurdum.

Zaten okuyorum da. 

Okuduklarım cebe giren ile cepten çıkan arasındaki dengeyi kurabilmemle ilgili ipuçlarını bana sağlıyor. O sayede de almam gereken tedbirler varsa onları almaya çalışabiliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.017 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.577 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.243 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 873 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar