Gazeteciler Vilnius’tan olumlu izlenimler taşıyor.. Yarısı gerçek olsa razıyım…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve yanındaki heyet, NATO Zirvesi sonrası Litvanya’nın Vilnius kentinden ülkemize döndü. Dönüş yolunda uçakta bulunan gazetecilerle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve yanındaki heyet, NATO Zirvesi sonrası Litvanya’nın Vilnius kentinden ülkemize döndü. Dönüş yolunda uçakta bulunan gazetecilerle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaştığı görüşler, zirvenin ülkemiz açısından her bakımdan başarılı geçtiğini gösteriyor.

Kendim de geçmişte cumhurbaşkanları ve başbakanlara dış ziyaretlerinde eşlik ettiğim için bilirim, devleti temsil edenlerin yurtdışı gezilerinin hepsi önemlidir ve hepsi başarılı geçer.

Gerçek anlamda ‘başarı’ ziyaretler sırası ve hemen sonrasında anlaşılmaz; temasların getiri-götürü hesabı için üzerlerinden bir süre geçmesi gerekir.

Kendi hesabıma şunu söyleyebilirim: Vilnius’tan Türkiye’ye taşınan haberlerin yarısının bile gerçek olmasını büyük başarı olarak kabul etmeye hazırım.

Nedenini yazayım:

Türkiye AK Parti iktidarının ilk döneminde -2002 ile 2012 arasında- hem içeride hem de dışarıda önemli ilerlemeler kaydetti. Ekonomide çoğu göstergeler olumlu geliştiği gibi, kişisel olarak da refahtan yararlanıldı. En önemlisi de, kronikleştiği düşünülen ciddi sorunların hakkından gelmenin yolları arandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.207 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.579 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.245 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 875 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.464 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar