Sıradan şeyler (1)

Genç bir bayan arkadaşına soruyor: Program çok kalabalık olacak sanırım… Başkan ne zaman gelecek acaba? Arkadaşı cevap veriyor” Gelmek üzeredir başkan, biliyorsun altı ay sonra seçimler var, başkan...

Genç bir bayan arkadaşına soruyor: Program çok kalabalık olacak sanırım… Başkan ne zaman gelecek acaba? Arkadaşı cevap veriyor” Gelmek üzeredir başkan, biliyorsun altı ay sonra seçimler var, başkan böyle fırsatları kaçırmaz...”

İki kadın kalabalığı yararak protokolün hemen arka tarafına geçip oturdular. Az sonra kalabalık arttıkça arttı ve meydanda yoğun bir izdiham oluştu. Yaşlı, genç, kadın erkek herkes oradaydı. İnsanlar büyük bir heyecanla başkanın gelmesini beklemekteydiler.

Bir saat sonra başkan eşiyle birlikte aracından indi ve kendisine ayrılan yere oturdu. Ortamın havası birden değişti, insanlar kendi aralarında fısıldaşmaya başladılar. Az önce koyu bir sohbete dalan iki kadın ise konuşmalarına kaldıkları yerden devam ediyorlardı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünya adalet gününde ne hissettiniz? 27 Aralık 2017 | 161 Okunma Şimdiden sonra ne olacak? 26 Aralık 2017 | 2.531 Okunma Okullarda şiddet eğitimi 25 Aralık 2017 | 219 Okunma Şiddet toplumuna mı dönüşüyoruz? 23 Aralık 2017 | 149 Okunma Sıradan şeyler (2) 22 Aralık 2017 | 123 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar