Putin bir Türk projesini açarsa

RUSYA’da iki gün, üç şehir...Rostov... Volgograd... Moskova... Limak ve Maraşstroy’un Rusya’da yaptığı iki havalimanı inşaatını gezerken, Rusya ile geldiğimiz son durumu da gördüm. En...

RUSYA’da iki gün, üç şehir...
Rostov... Volgograd... Moskova...

Limak ve Maraşstroy’un Rusya’da yaptığı iki havalimanı inşaatını gezerken, Rusya ile geldiğimiz son durumu da gördüm.

En önemlisi...

Putin bir Türk projesini açacak.

Putin’in bir Türk projesinin açılışını yapacak olması... Ve bunun yaratacağı muazzam etki.

Ne etkisi?

Anlatacağım ama önce izlenimler.

Kriz siyasi olarak bitmiş.

İki ülke arasında siyasi güven tazelenmiş.

Ama bürokraside hâlâ direnç var. 

Havaalanlarından Türkiye’nin güney sahillerine peş peşe uçaklar kalkıyor. Rostov havaalanında neredeyse yalnız Türkiye kuyruğu vardı.

TÜRKİYE ETKİSİ

Binlerce metrakarelik havaalanı inşaatı 24 ayda tamamlanınca Ruslar çok etkilenmiş. 220 milyon dolarlık projeyi Putin açacak.

Bir Türk ortaklığın kısa sürede başardığı projeyi, Putin’in açması, önümüzdeki dönemde Rusya’da iş yapacak Türk şirketleri için çok önemli bir gelişme.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsanlığımdan utandım... İşte o bakış 05 Mayıs 2024 | 235 Okunma Erdoğan ve Özel buluşmasının 8 maddelik okuma kılavuzu 04 Mayıs 2024 | 195 Okunma Sahillerin kurtuluşu için muazzam bir fırsat 29 Nisan 2024 | 355 Okunma Ege’de bir çakıl taşı vermeyiz tamam Peki elimizdekilere ne yapıyoruz | İğneyi kendimize batırınca bakın nasıl bir acı çıkıyor 28 Nisan 2024 | 144 Okunma Bir cerrahın yüzünün bembeyaz olduğu an 27 Nisan 2024 | 270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar