Kızgınlıkla değil, akılla hareket et!

Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye aleyhindeki kararı, iş dünyasında da farklı değerlendirmelere sebep oldu.Siyasetçiler daha çok hissiyatla hareket edip “İp inceldiği yerden kopsun” anlayışına yakın...

Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye aleyhindeki kararı, iş dünyasında da farklı değerlendirmelere sebep oldu.
Siyasetçiler daha çok hissiyatla hareket edip “İp inceldiği yerden kopsun” anlayışına yakın dursa da iş dünyası hisle değil, akılla hareket etmekten yana görünüyor. Ki, doğru olan da budur.

İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenen İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 55. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan İKV Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, AB’ye olan ihracatın 5 ayda yüzde 8,9’luk artış yaşandığını hatırlatmış.

Zeytinoğlu, “Türkiye’nin OHAL şartlarını aşarak normalleşme sürecinde ilerlemesi ve demokratik ve yapısal reformlara hız verilmesi ile bu olumlu gidişatın daha da pozitif bir seyre dönüşmesini ümit ediyoruz” diye konuşmuş. AB’nin Türkiye için önemine değinen Zeytinoğlu, Türkiye’nin kalkınması ve demokratikleşmesinde AB sürecinin olumlu etkilerinin olduğunun inkâr edilemeyeceğini de hatırlatmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar