Tanklar Kılıçdaroğlu’na selam dururken...

Geçen haftadan beri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz destanını itibarsızlaştırmak için neden bu kadar gayret ettiğini konuşup duruyoruz.Gerekçeler sıralıyoruz.CHP'nin başına geldiği günden...

Geçen haftadan beri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz destanını itibarsızlaştırmak için neden bu kadar gayret ettiğini konuşup duruyoruz.
Gerekçeler sıralıyoruz.
CHP'nin başına geldiği günden beri FETÖ'yle uyumlu bir çizgi tutturmasından, bu tutumunun onu kaçınılmaz olarak 15 Temmuz direnişine karşı konumlandırdığından söz ediyoruz.
Dışa bağımlı siyasetinden dem vuruyor, Avrupa'nın izinden gittiğini söylüyoruz.
15 Temmuz'la birlikte Erdoğan düşmanlığı sermayesini yitirdiğini ve bu sermayeyi yeniden elde etmek için bu itibarsızlaştırma projesine giriştiğini belirtiyoruz.
Oysa bunlar ikincil gerekçelermiş. Asıl gerekçe başkaymış. Meğerse hicabından böyle davranıyormuş Kemal Bey.
Ne çok üzerine gitmiş, ne çok hakkına girmişiz.
15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ailesiyle birlikte binbir zahmetle Marmaris'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıkmaya hazırlanırken Kemal Bey aynı havalimanından tüymeye çalışıyormuş.
Görüntüler net. Kemal Bey'in paniği de. Fakat ilginç bir husus da dikkati çekmiyor değil. Kılıçdaroğlu VIP'ın kapısından çıkıyor, tankları görüyor geri dönüyor.
Kimse Kemal Bey'e ilişmiyor. Kısa süre sonra tanklar çekiliyor. Sonra Kemal Bey çıkıyor. Sokaklarda korkunç katliamlar yapan, vatandaşlarımızı şehit eden o tanklar Kılıçdaroğlu'na yol açıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.909 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.749 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.801 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar