Yürütüş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 gündür yollarda. “Adalet”arıyor. Arayabilir. Bir siyasi partinin herhangi bir konuda, kanunların belirlediği ölçüler içinde kitlesel bir faaliyette...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 gündür yollarda.

“Adalet”arıyor. Arayabilir. Bir siyasi partinin herhangi bir konuda, kanunların belirlediği ölçüler içinde kitlesel bir faaliyette bulunmasından doğal bir şey olamaz.

CHP meşru bir hak kullanıyor. Türkiye bir hukuk devleti ve OHAL de, anayasal düzenin, kamu düzeninin korunması için anayasanın tanımladığı bir uygulama.

OHAL’in durup dururken ilan edilmediği ve uzatılmadığı da Türkiye’de yaşayan, 15 Temmuz’dan, PKK FETÖ DHKPC teröründen canı yanan herkesin malumu. Vatandaşı değil suçluları zanlıları ilgilendiriyor OHAL.

Ama CHP daha başından itiraz etti. “Sivil darbe” diyerek FETÖ’nün darbe girişimini ve halkın kahramanca direnişini perdeledi, lekeledi.

Yaşan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar