Yalan terörü ile mücadele

PKK ezildi, başını ininden çıkaramıyor. Bahar yapılanmasına gidemedi, alana çıkamadı, kayyımlara rağmen halktan aradığı desteği bulamadı.FETÖ devletten kazındı, yargılamaların...

PKK ezildi, başını ininden çıkaramıyor. Bahar yapılanmasına gidemedi, alana çıkamadı, kayyımlara rağmen halktan aradığı desteği bulamadı.

FETÖ devletten kazındı, yargılamaların çoğu bitti, FETÖ suçluları tıkıldıkları hücrelerde ölmeyi diliyor, firariler saklandıkları deliklerde böcek gibi yaşıyor.

DHKP-C’nin beli kırık. Öyle çaresizler ki üyelerini ölüm orucuna yatırarak besleniyor, kimseyi öldüremeyince kendilerini harcıyorlar.

DEAŞ malum sahibince başka coğrafyalara taşındı.

Türkiye gurur duyulacak bir devlet-millet dayanışmasıyla, sabrederek, inanarak, hukukun ve hakikatin pusulasından ayrılmayarak aştı bu kan çukurlarını.

Hala evlatlar şehit verebiliyoruz maalesef ama geçmiş yıllarla kıyaslandığında nasıl bir saldırının içinden çıktığımız da ortada.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar