Üst aklın yırtılan kamuflajı

PKK-FETÖ işbirliği ‘üst aklın’ nihai niyetinin Türkiye’yi parçalamak olduğunu somutlaştırdı. PKK cinayetlerinin üstünü PKK yalanlarıyla, FETÖ mağduriyet balonuyla örtmeye...

PKK-FETÖ işbirliği ‘üst aklın’ nihai niyetinin Türkiye’yi parçalamak olduğunu somutlaştırdı. PKK cinayetlerinin üstünü PKK yalanlarıyla, FETÖ mağduriyet balonuyla örtmeye çalışanların işbirlikçi olduklarını da. 

Nitekim PKK saldırılara devam ediyor.

Allah şehitlerimizin mekânını cennet eylesin, yakınlarına ‘inşirah’ versin. Bir kez daha Türkiye’nin başı sağ olsun.

Ama başaramayacaklar. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke, hepsinin üstesinden geliyor, gelecek.

***

“Fırsatı değerlendirin. Birleşik ve bağımsız Kürdistan fikrini asla elden bırakmayın çünkü yapay sınırlar çöküyor ve sonucun ne olacağı belli değil” diyerek PKK’ya gaz vermiş yine Yahudi kökenli dil bilimci Noam Chomsky, Bashaber’in 1 Ekim tarihli haberine göre.  

Daha önce de “dağlardan başkasına güvenmeyin” goygoyuyla Kürt gençlerini katil olmaya, kendi vatanına ihanet etmeye, evini şehrini yakıp yıkmaya teşvik etmişliği var Chomsky’nin.

Türkiye’deki PKK yandaşları böyle düşünse de bu kadar açık değil. Çoğu trol/terörist seviyesinde. Az sayıda akademisyense PKK’nın PYD kılığıyla Suriye’de, HDP/DBP/BDP/DTK kamuflajıyla Türkiye’de yapması gerekenler konusunda akıl üretiyor, uyarıda bulunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar