Türkiye’de medya ne kadar özgür?

Son söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim. Türkiye’de medya -kimi sorunlar olmasına rağmen- bence gayet özgür. Hatta bence biraz fazla özgür! Türkiye’de medya o kadar özgür ki, terör örgütlerinin bile...

Son söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim. Türkiye’de medya -kimi sorunlar olmasına rağmen- bence gayet özgür. Hatta bence biraz fazla özgür!

Türkiye’de medya o kadar özgür ki, terör örgütlerinin bile gazetesi televizyonu var ve 7/24 yayındalar!

Türkiye’de medya o kadar özgür ki, gazeteciler terör saldırılarını özgürce kamufle edebiliyor, cinayete cinayet demiyor, terör örgütlerinin üstlendiği saldırıları bile devletin üzerine atabiliyor, teröristler için bahaneler üretebiliyor, herkesin gözü önünde cinayet işleyen katillerin röportajlarını tam sayfa yayınlayabiliyor, yayın yasağı olan casusluk faaliyetlerini haberleştirip ucuz kahramanlıklara girişebiliyorlar.

Üstelik merkez medya olduğunu iddia eden medyadan isimler terör örgütleri ve katillerle işbirlikleri nedeniyle marjinal olarak değil, kriminal olarak tanımlanmaları gerekirken özgürce suç işliyor ve gazeteci oldukları iddiasıyla imtiyaz talep ediyorlar!

Nasıl mı oluyor? Terör örgütlerinin medya organlarına ayrıca başlık açmak istemiyorum. Onların varlık nedeni bu zaten; terör örgütünün propagandası, kitleselleşmesinin sağlanması ve terörün amaçlarının pekiştirilmesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar