Trajik hikâyedeki figüran: Meral Akşener

Geçen sonbahar PKK'nın taleplerini içeren 11 maddelik tutum belgesini ilan ettikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gelmesini beklemeye başlayan HDP, bildiğiniz gibi kendisini pazartesi günü Meclis'te...

Geçen sonbahar PKK'nın taleplerini içeren 11 maddelik tutum belgesini ilan ettikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gelmesini beklemeye başlayan HDP, bildiğiniz gibi kendisini pazartesi günü Meclis'te ağırladı.

Akşener kendini kandıra dursun, Kılıçdaroğlu HDP'nin kapısına CHP Genel Başkanı olarak değil muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı sıfatıyla vardı elbette.

Üç isim oturup anlaştı, el sıkıştı.

Çıkışta Kılıçdaroğlu masadaki ''eserekli'' ortağını kamuoyu önünde zorda bırakmayacak ama HDP (PKK diye okuyunuz) elitlerine de ''oldu bu iş'' dedirtecek türden savruk bir açıklama yaptı.

HDP'yi masaya oturtan şey kamuoyuna açıklanan değildi elbette.

İçeride her ne konuşuldu ve anlaşmaya varıldı ise elini baştan beri yüksek tutan ''örgüt vekili parti'' dün itibariyle 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar