Tecavüzün partisi mi olur diyenlerin burnu neden “pudralı”?

19 yılda 15 seçim kazanarak iktidarda kalmayı başaran, oy sayısı 26 milyonu, üye sayısı 13 milyonu geçen bir kitle partisinde suç işlemiş, sevimsiz işlere karışmış bir gence abandıkça...

19 yılda 15 seçim kazanarak iktidarda kalmayı başaran, oy sayısı 26 milyonu, üye sayısı 13 milyonu geçen bir kitle partisinde suç işlemiş, sevimsiz işlere karışmış bir gence abandıkça abanıyor muhalefet partileri.

Yeni anayasa çağrılarına, doğu Akdeniz'deki milli menfaatlere, HDP kapatma davasına, içerde ve dışarda yürütülen terörle mücadeleye gönül eğip açıklama yapmadılar ama Kürşat adındaki gencin lüks arabasından da çıkamadılar. Siyasi parti olarak edinemedikleri itibarı kokain partisinden edinmeyi umuyorlar.

Grup toplantıları, basın açıklamaları, mundarlığı alay konusu olmuşların köşeleri, tarafsızlık pozuyla karşı ittifaka altlık yapan ekranlarda bir haftadır ''AKP...'' var. Bir haftadır hepsinin burnu ''pudra'' pembesi.

Aynı çevrelerin aynı hassasiyeti CHP içinde yaşanan ve münferit diye geçiştirilemeyecek denli sık yaşanan taciz, tecavüz ve sarkıntılık olaylarında göstermemesi siyasi ahlaki ikiyüzlülüğü netleştiriyor.

Kürşat Ayvatoğl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar