Sizin çocuklar yine başaramadı, Bay Biden!

Botokslu suç örgütü lideri, BAE'nden yayınladığı bir dizi videoyla şöhreti yakalamak dışında herhangi bir sonuca ulaşmış görünmüyor. Tasarlanmış, hesaplanmış, zaman ayarlı...

Botokslu suç örgütü lideri, BAE'nden yayınladığı bir dizi videoyla şöhreti yakalamak dışında herhangi bir sonuca ulaşmış görünmüyor.

Tasarlanmış, hesaplanmış, zaman ayarlı dizi peş peşe yayınlandı. Pandemiden bunalmış milyonlar tarafından izlendi, gülündü edildi, muhalefet tarafından da epey köpürtüldü ama işte dün Sayın Cumhurbaşkanının konuşmasıyla fıs diye söndü.

Birkaç videosunu ancak izledim. Onları da gerçekten zorlanarak izledim.

Videolardaki profesyonel elin varlığı da, kimliğin gizliliği de çok rahatsız etti beni. Sedat Peker'in konuşma tarzı, tavrı, hitabı, gülüşü, dalga geçişi hasta biri olduğunu hemen fark ettiriyor. Suç filmlerinde, saçma şiddet sahnelerinde gördüğümüz, sebepsiz yere insan öldüren, öldürürken kurbanına işkence eden tiplere benzettim onu. Haliyle izlemekte zorlandım, kendi adıma da, ülkem adına zül addettim bir mafya lideri izlemeyi.

Kaldı ki nasıl çamur olduklarını iyi biliyorum. 15 Temmuz sonrası yazdığım bir tw

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar