Siyaseten leş

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, bir grup gazeteciyle görüşmüş ve “sokaklara geri dönüyoruz” demiş. Korona virüs sürecinde 13 HDP belediyesine kayyım atandığından, Diyarbakır’da 18...

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, bir grup gazeteciyle görüşmüş ve “sokaklara geri dönüyoruz” demiş.

Korona virüs sürecinde 13 HDP belediyesine kayyım atandığından, Diyarbakır’da 18 arkadaşlarının gözaltına alındığından, Ankara’da HDP’li protestoculara polisin müdahale ettiğinden şikayet ettikten sonra şöyle gerekçelendirmiş sözlerini Oluç:

Herkese sosyal mesafe çağrısı yapan Emniyet HDP’lilerin eline koluna dokundu. Madem mesafe koymuyorlar biz de MYK’da planlar ve sokak faaliyetlerimize başlarız.

Tehdit mi bu, ihbar mı?

Arkasındaki örgüt düşünüldüğünde tipik bir PKK tehdidi, HDP’nin sokak faaliyetleri hatırlandığında ihbar olarak değerlendirilebilir pekâlâ.

Her iki durumda da erken uyarı yapmış HDP grup başkanvekili.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar