PKK’ya kefilsiniz, öyle mi?!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “PKK-KCK ve YDGH, seçim çalışmalarımıza çok önemli katkı sunuyor. Silah, bölge halkının HDP’ye oy vermesinde kullanılan seçim...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “PKK-KCK ve YDGH, seçim çalışmalarımıza çok önemli katkı sunuyor. Silah, bölge halkının HDP’ye oy vermesinde kullanılan seçim araçlarından biridir” demesini bekleyecek değiliz, değil mi?

Peki bu cümle, PKK-HDP siyasi hattından birilerince kurulmadı diye, on yıllardır herkesin apaçık bir şekilde bildiği, bölgeye giden her gazetecinin, her aktivistin, her siyasetçinin gördüğü-duyduğu, şahit olduğu, bölge halkınınsa bizatihi yaşadığı gerçek ortadan kalkar mı?

Öcalan’ın “zorun gücü” diye formüle ettiği dayatma siyaseti bugün KCK tarafından açıkça, HDP tarafından ise kaçak kullanılmakta.

Daha dün, hoyrat devletin yanlış politikalarını destekleyen ve “en iyi Kürt ölü Kürt’tür” demekten çekinmeyen medya grupları, gazeteciler, şarkıcılar, aktivistler bugün canhıraş biçimde “zorun gücü” siyasetine arka çıkmakta.

PKK’ya kefil olmakta!

DHKP-C’li o iki terörist gösterişçi biçimde savcının alnına silah dayadığında ve Türkiye’yi tehdit ettiğinde nasıl temiz ve onurlu olanın, Şehit Savcı’nın yanında değil de terör örgütünün yanında durdularsa bugün de aynısını yapmaktalar.

Bu defa da ortak ve güzel bir gelecek kurmak için yürütülen Çözüm Sürecini sabote etmeye, Türkiye toplumunun ve devletinin alnına silah dayamaya kalkanların yanında saf tutmaktalar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar