PKK terörü nasıl bitecek?

Öncelikle inançla. Türkiye’ye, birbirimize, birliğimize dirliğimize ve ortak iyiliğimize duyduğumuz inançla bitireceğiz terörü. Tüm kalbimle, inanarak söylüyorum bunu. Terörün saldırdığı...

Öncelikle inançla. Türkiye’ye, birbirimize, birliğimize dirliğimize ve ortak iyiliğimize duyduğumuz inançla bitireceğiz terörü. Tüm kalbimle, inanarak söylüyorum bunu.

Terörün saldırdığı ilk değer budur zira. Nihai hedef sonra gelir.

Üretilen şiddetten daha büyük bir dehşet duygusu yaratmak, yaymak ve o korkuyla herkesi ve saldırdığı ülkeyi esir almak ister terör.

O yüzden en çok kendimize, birbirimize, ortak geleceğimize inanacağız. 

Hiyerarşinin tepesinden temeline, canı pahasına terörle mücadele eden başkomutandan askerimize, polisimize ve tüm güvenlik güçlerimize güveneceğiz. Onlara ve ailelerine destek olacağız. Hayır duamızı eksik etmeyeceğiz üzerlerinden.

Her an canları pahasına bir mücadele içindeler çünkü onlar. Aileleri bu bilgiyle, endişeyle yaşıyor ve özellikle bugünlerde, evlerine sağ salim dönmelerini bekliyor sevdiklerinin.  

Israrla silah bırakmayan bir terör örgütü varsa karşınızda ve ateşkes bozup elindeki silahı kafanıza dayıyorsa, sivillerin arasına karışıp “devrimci halk savaşı” çıkarıyorsa yapacak tek şey var demektir. Anladığı dilden konuşacak ve belini kıracaksınız onun. 

Yaşama hakkı başta olmak üzere vatandaşlarının tüm hak ve özgürlüklerini korumak, toplumu tehdit eden tüm suçluların cezalarını hukuk içinde vermek devletin tartışmasız görevidir.

Sivillerin canını hakkını savunan askerin polisin canının bedava olduğu sonucunu çıkarmasın kimse buradan. Üniforma içinde olmak, silah taşıyor olmak onları kapsam dışına çıkarmaz. Bilakis ayaklarına taş değmesin, öyle sakınılsın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar