Paralelin beyin ölümü gerçekleşti!

Kibrin, sahteciliğin ve her türlü suç alanının uzmanı oldukları iyot gibi açığa çıkan paralel yapı son işinde fena çuvalladı. “Bursa-İstanbul maçını yöneten hakemin...

Kibrin, sahteciliğin ve her türlü suç alanının uzmanı oldukları iyot gibi açığa çıkan paralel yapı son işinde fena çuvalladı.

“Bursa-İstanbul maçını yöneten hakemin Eskişehir-Fenerbahçe maçındaki pozisyona düdük çalıp penaltı verdiği” operasyon kale direğinden döndü.

Artık halk içinde muteber değiller.

Para ve insan kaynakları kurudu.

Suç işlemek için oluşturulmuş bir ihanet şebekesi oldukları şeksiz şüphesiz biliniyor ve halk sadece yüz çevirmekle kalmıyor; hükümete, devlete bu yapıya karşı etkili tedbir almasını, hukuk içinde ama adilce ceza vermesini emrediyor.

‘Kafası kopmuş tavuk gibi’

Medyada ve yargıda hala -tehditle, menfaatle veya adanmışlıkla- bir karşılıkları var görünse de, kan ve itibar kaybettikleri için profesyoneli oldukları işleri dahi kotaramaz oldular.

Bizim mahallenin bakkalı “kafası koparılmış tavuk gibiler, çırpınıp gürültü çıkarıyorlar ama akıbetleri belli” diyor onlar için.

Daha geçen yıl yargıdaki yapılanmaya ne çok güveniyorlardı oysa. Mümtaz’er Türköne Zaman’daki köşesinde Erdoğan’ı kast ederek “adaletin keskin kılıcı inecek ve bazı başlar yere düşecek” diye yazabiliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar