Meralyahu

Sosyal medyanın konvansiyonel medyayı yaya bıraktığı, hak edenin hakkını anında ve olabilecek en yaygın ve demokratik şekilde verdiği de oluyor. Son örneği ''Meralyahu'' oldu. İyi Parti Genel Başkanı Meral...

Sosyal medyanın konvansiyonel medyayı yaya bıraktığı, hak edenin hakkını anında ve olabilecek en yaygın ve demokratik şekilde verdiği de oluyor.

Son örneği ''Meralyahu'' oldu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener salı günü partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf ettiği skandal sözlerin karşılığını işgal devleti İsrail'in devlet başkanı Netenyahu ile birleştirilmiş fotoğrafıyla ve adına açılan hashtag'lerle aldı. Fotoğraf da hashtag de milyonlarca kez çoğaltıldı, beğeni aldı, desteklendi.

Yapanların eline sağlık...

Kendisi epeyce zamandır gerçeklerden uzak, masa başı zevzeklikleri Meclis kürsüsünden, medyadan ya da sosyal medyadan paylaşıyor zira.

Akıl verenlerin hoppalığından olacak kürsüye çıktığında kendi gerçekliğinin bile uzağına düşüyor 65'lik Meral Hanım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar