Kurtuluş Savaşı’nda

Türkiye hayli zamandır, üzerinde yükseldiği zemini büken ve dibe çeken yüzyıllık döngüden kurtulma mücadelesi veriyor.  Ekonomik, politik, medyatik pek çok aracın kullanıldığı, son çare...

Türkiye hayli zamandır, üzerinde yükseldiği zemini büken ve dibe çeken yüzyıllık döngüden kurtulma mücadelesi veriyor. 

Ekonomik, politik, medyatik pek çok aracın kullanıldığı, son çare işgalin denendiği bu küresel kuşatmadan bağımsızlığını kazanarak çıkacak, inşallah. Çünkü Türkiye’nin üst aklı insanın içine su serpecek şekilde iyi işliyor.

Piyasa gibi, medya gibi meşru; terör örgütü gibi gayri meşru araçların kullanıldığı saldırılarda 2010 sonrasında hedef açıktı, zamanla iyice netleşti; Erdoğan.

O ve onun etrafında çelikleşen millet iradesi yıkılamadığı içindir ki saldırının sahipleri şu an yeni arayışlar içinde olmalı.

Biraz da bu yüzden, başımızdaki belalardan, terör örgütlerinden kurtulmaya çalışırken yeni bir döngüye kapılmayalım diye teyakkuz halindeyiz ülke olarak.

O yüzden Erdoğan, kredi değerlendirme kuruluşlarının ekonomik gerçeklerle örtüşmeyen kasti siyasi kararlarını eleştirirken oradaki “tezgah”ı deşifre ediyor.  

O yüzden coğrafyamızda haritaların nasıl yırtıldığını görüyor, “dünya beşten büyüktür” diyor ve ABD ile AB’yi doğrudan hedef alarak konuşuyor.

O yüzden ikiyüzlü mevcut küresel sistemin burnuna aynayı dayıyor ve “bak” diyor, “kendi hukukunla, kendi iddianla ve ne yaptığınla yüzleş!”

Aranan lider bulundu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar