İyi Parti şehidin kız kardeşine sövme özgürlüğünü seçti!

Kameralar önünde şehidin kız kardeşine küfretmesiyle toplumda nefret uyandıran İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile Türk Milleti adına karar veren Mahkeme Heyetine hakaret eden CHP Milletvekili Ali Mahir...

Kameralar önünde şehidin kız kardeşine küfretmesiyle toplumda nefret uyandıran İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile Türk Milleti adına karar veren Mahkeme Heyetine hakaret eden CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle TBMM'de bir süreç başladı.

Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu dünkü toplantıda beklendiği üzere hazırlık komisyonun kurulmasına karar verdi ve üyeleri belirledi. Önümüzdeki günlerde bir çalışma takvimi ortaya çıkacak.

Ancak her partiden üyenin katılıyla oluşan Komisyonda görevli CHP, HDP ve İyi Partili vekiller toplantıyı protesto ettiler. Gerekçeleri farklı, tutumları aynıydı.

6'lı masa ittifakının üç büyük ortağı böylece haftalar belki aylar sonra ilk kez aynı şekilde tutum almış oldu. Lütfen. HDP masada değil demesin kimse. Görünmez muamelesi yapılsa da herkes biliyor, masa çıplak!

**

HDP'nin protesto sebebi tamamen ''duygusal''. PKK ile bağı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar