HDP'de tecavüz vakası, muhalefette tiksindiren suskunluk

Önce HDP Muş Milletvekili Mensur Işık’ın 17 yıllık karısını dövdüğü, 11 saat boyunca odaya kilitleyip eziyet ettiği ve doktora gitmesini engellediği ortaya çıktı. Öğretmen olan E.I...

Önce HDP Muş Milletvekili Mensur Işık’ın 17 yıllık karısını dövdüğü, 11 saat boyunca odaya kilitleyip eziyet ettiği ve doktora gitmesini engellediği ortaya çıktı.

Öğretmen olan E.I darp raporuna ve polis ifadesine rağmen nasıl bir baskıya maruz kaldıysa artık, bir gün sonra şikayetini geri almak ve “dolaba çarptım, gözüm o yüzden morardı” demek zorunda kaldı.

Ardından daha fenası geldi.

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in partili bir kadına tecavüz ettiği, tehdit ettiği, partiden kadın milletvekillerinin mağdur kadına susmayı telkin ettiği, parti yönetiminin olayı iki yıl boyunca ört bas ettiği, rezalet ortaya çıkınca da sanki olayı reddediyorlarmış gibi yaptığı ortaya çıktı.

Öylesine organize bir rezalet ki söz konusu olan, olay medyada haber olup kamuoyu kınayınca türlü çabalara girişti HDP ve HDP ile menfaat birliği olan çevreler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar