HDP ile Saadet olur mu?

HDP kamuoyunun ve hukukun önünde iflas etmiş vaziyette. Ne insan içine çıkacak halleri, ne sözlerinin değeri kaldı

Son seçimlerde temel stratejisini “Kürdistan’da biz kazanacağız, Batı’da da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” diye açıklayan HDP, elinde kalan son imkânları ve “altlarına koltuk verdiği” ortaklarını kaybetmemek için muhalefet partileri arasında tura başladı. Esenyurt parti binasının PKK bürosuna çevrildiğinin ortaya çıkmasının ardından utangaç bir sessizliğe gömülen “ortaklar” HDP atağıyla hattı yeniliyor.

İlk ziyaret Saadet Partisineydi, dün gerçekleşti. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan beraberindekilerle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu makamında ziyaret etti ve çıkışta “Türkiye’nin demokrasiye ve adalete ihtiyacı var. İçeride Türkiye’nin meselelerini konuştuk” dedi.

O meseleler.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar