Eren’in katilleri “İyi ki varsın Kılıçdaroğlu” diyor olmalı!

15 yaşındaki Eren Bülbül, Trabzon Maçka’da köylülerin erzaklarını çalan PKK’lıları jandarmaya ihbar ederken şehit oldu. Bu güzel ve cesur çocuğu bu haberle ve sosyal medyada...

15 yaşındaki Eren Bülbül, Trabzon Maçka’da köylülerin erzaklarını çalan PKK’lıları jandarmaya ihbar ederken şehit oldu. Bu güzel ve cesur çocuğu bu haberle ve sosyal medyada paylaştığı “biriniz de demiyorsunuz ki, iyi ki varsın Eren” mesajıyla tanıyan Türkiye’nin yüreği tam anlamıyla dağlandı. 

Eren’in katillerinin başında “kırmızı” kategoride aranan PKK’lı bölge sorumlusu “Zeynel” kod adlı Mehmet Yakışır vardı ve güvenlik güçleri bir yıldır onu ve bölgeye musallat olan diğer PKK’lıları arıyordu. 

Müjdeyi önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi: “Eren Bülbül, şimdi rahat rahat ismini anabiliriz. O kalleşler cehennemde, sen cennettesin.” 

Ere

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar