Erdoğan'ın hakkını nasıl öderiz bilmem…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne kadar çok çalıştığını en iyi yakın çalışma arkadaşları bilir. Bir de peşindeki gölge gibi Cumhurbaşkanının programını takip eden...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne kadar çok çalıştığını en iyi yakın çalışma arkadaşları bilir. Bir de peşindeki gölge gibi Cumhurbaşkanının programını takip eden gazeteciler.

Sadece dün-bugün, seçim-miting dönemleri değil bir ömür böyle çalıştı Sayın Erdoğan. Durup dinlenmedi. Hep kendisinden, ailesinden, hatta sağlığından fedakarlık ederek yaptı bunu.

Zaten yoğun olan temposu şimdi seçimler sebebiyle daha da arttı.

Saatlerce ayakta kalıyor bir kere. Bir gün içinde yüzlerce, binlerce insanla temas kuruyor.

Dün Kırklareli, Edirne, Tekirdağ mitinglerine gelmeden önce Ankara'da programı vardı mesela. Bir kalemde en fazla atamanın yapılması hasebiyle tarihi öneme sahip olan 45 bin öğretmen atamasını yaptı önce. Genç öğretmenlerin, ailelerinin sevincini heyecanını paylaştı.

Sonra geçti Trakya'ya.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar