"Erdoğan'dan Kudüs'ün statüsü için tarihi öneri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamada çok önemli noktalar vardı. Esnafa ve çiftçilere yapılan yardımların, destek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamada çok önemli noktalar vardı. Esnafa ve çiftçilere yapılan yardımların, destek programlarının, hibelerin yanı sıra göğsümüzü kanatan Filistin yarasına da kıymetli bir merhem sürdü Cumhurbaşkanı.

Halkların, vicdan sahibi insanların meydanlara çıktığı, sosyal medyadan haykırdığı Kudüs ve Filistin'in haklı davası konusunda tarihi bir konuşma yaptı Cumhurbaşkanı. İsrail'i destekleyen devlet başkanlarının yanı sıra en cesurları sinik, sönük bir iki kınamayla yetinmişti oysa diğer ülkeler.

Hakkı söylemekten çekinmeyen, hakkı hakikati temsil eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan ise Filistin'in haklılığını, İsrail'in gaspçı bir terör devleti olduğunu ilan etti dünya kamuoyuna. Daha önce BM Genel Kurulu'nda aynı etki gücüne sahip konuşmalar yapmıştı Cumhurbaşkanı. Devletlere ve uluslararası kamuoyuna seslenmişti. Dün doğrudan milletlere, tek tek insanlara seslendi.

Konuşm

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar