Erdoğan'dan karşı ittifaka bir gol daha

Star Gazetesi Yazarı Fadime Özkan'ın bugünkü (24.11.2022)'' Erdoğan'dan karşı ittifaka bir gol daha'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan muhalefete dün bir ''gol'' daha attı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sonra İyi Parti Genel Başkanı Akşener'i de partisinin Meclis grup toplantısında siyaseten ters köşeye yatırdı.

Hatırlanacağı üzere Erdoğan G20 zirvesi için gittiği Endonezya dönüşünde gazetecilere PKK'nın son saldırılarından hareketle İyi Parti'nin yuvarlak masadaki rolünü sorgulamış ve ''Temenni ederiz ki gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumlarını yeniden gözden geçirirler'' demişti.

Bu çağrı İyi Parti tabanına ulaştı ama Akşener'i de masaya fena sabitledi. Kılıçdaroğlu'na hiç olmadığı kadar mecbur bıraktı Akşener'i. Haliyle siyasetin gündemi oldu hallaç pamuğu.

Akşener ise hamleyi anladı anlamasına ama düşünüp taşınmadı. Yaşına ve konumuna yakışmayan tarzda cevap verdi Cumhurbaşkanına.

Akşener Erdoğan'ın muhalefetten korktuğunu iddia ettikten sonra ''Erdoğan her zaman olduğu gibi,...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar