Erdoğan vurdu, gol oldu!

Star Gazetesi Yazarı Fadime Özkan'ın bugünkü (06.10.2022)''Erdoğan vurdu, gol oldu!'' başlıklı yazısı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun teklifine cevap vereceğini söylediği anda sadece Cumhuriyet Halk Partisi'ne değil yuvarlak masa bileşenlerinin tamamına kara bir kasvetin çöktüğüne, huzursuz bir duygunun içlerini kemirmeye başladığına eminim. Ama elbette ispatlayamam.

Erdoğan sahneye çıktı çünkü.

Yokluğunda meydanı boş zannedenler çelebi pozu kesmekteydi.

Şangay zirvesinden BM zirvesine koşan, Ukrayna'da barışı tesis etmeye çalışırken tahıl koridoruyla açları doyuran, Suriye'de terörist avlarken Mavi Vatan'da yedi düvelle uğraşan Erdoğan ise Bay Kemal'i birdenbire ciddiye aldı.

İşte o an, öyle şanssız bir an ki CHP ve ortakları için!

Olmayanı olmuş gibi iftira etmeyi, yapılan işi sahiplenmeyi, verilen mücadeleyi gasp etmeyi, ''bakın ben söyledim de yaptılar'' demeyi alışkanlık haline getiren Kemal Kılıçdaroğlu tam da o an Erdoğan'a başörtüsü özgürlüğü üzerinden atıp tutmaktaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar