Deprem günlerinde medya: Dezenformasyon da var, iyi habercilik de!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, depremden hareketle toplumsal fay hatlarını kırmaya, kaos ve kriz çıkarmaya, yalan ve manipülasyonların çabalarını günlük raporlarla...

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, depremden hareketle toplumsal fay hatlarını kırmaya, kaos ve kriz çıkarmaya, yalan ve manipülasyonların çabalarını günlük raporlarla önleme çalışıyor.

İnanılmaz bir yoğunluk var.

Sosyal medyadaki sahte hesaplar, botlar bir yana, bir zamanlar merkez medyada bulunan ve darbe, vesayet döneminde tetikçilik yapan ama şimdilerde tam da olmaları gereken yerlerde; sol radikal fanzinlerde, koordinatları Türkiye dışına denk gelen sömürge yayınlarında boy gösteren isimler de depremi fırsat bilip hükümete, devlete, dayanışma ruhuna vurmaya çalışıyor.

28 Şubat'ın sene-i devriyesinde olduğumuzdan Murat Yetkin, Fikret Bila, Fatih Altaylı, Ayşenur Arslan gibi isimleri bilhassa anmak lazım. Bu isimlerin gazetecilik sicilleri milli iradenin tesisine, demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine, son zamanlarda da devlet-millet düşmanlığına kasteden girişimlerle doludur.

Geçmişte haberlerine, köşe yazılarına ''ad

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 369 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar