Cumhurbaşkanı Başkomutandır! CHP Anayasa’yı okumamış mı?

CHP lideri ve sözcüleri, gerçekleri her defasında teğet geçiyor. Kasten mi böyle yoksa yapısal bir çarpıklıktan mı, tartışılır.  Ama her defasında kamuoyu karşısına...

CHP lideri ve sözcüleri, gerçekleri her defasında teğet geçiyor. Kasten mi böyle yoksa yapısal bir çarpıklıktan mı, tartışılır. 

Ama her defasında kamuoyu karşısına “iktidarı şimdi harika eleştireceğim” havasıyla çıkıp baltayı taşa vurmak da CHP klasiği oldu. 

Ana muhalefeti “yetersiz ve kusurlu” algısına sıkıştıran son çıkış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’daki askerlere yaptığı moral ziyaretinde üniforma giymiş olmasınaydı. 

CHP’ye göre Cumhurbaşkanı üniforma giyemez, askeri ziyaret yapamaz, askere destek vermek isteyen sanatçı ve sporcular da ona eşlik edemez. 

Bu yargı o kadar keskin ki sözün evveli ahiri nedir, bakılmadığı anlaşılıyor. 

Zeytin Dalı daha başlamadan ama gidişat belliyken ve Cumhurbaşka

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar